Success

Stories

"Succes Doesn't Just Come And Find You, 
You Have To Go Out And Get It" 

Zonder onze klanten zijn wij nergens. Ook onze klanten zijn een onderdeel van het team, het team voor een gezondere en fittere samenleving. Wij zijn pas tevreden als heel ons team tevreden is! 

"Sporten met een lach, ook al vindt je sporten verre van leuk ;-). Gaan tot de max en daar nog even overheen, alles voor je persoonlijk doel.

 

Boksen is voor mij een cardio, frustratie uitlaatklep en fun training! Ook al noem ik Léon; de Beul van Hoogvliet, Zero10 training ROCKS!!"

// Ilona van Mourik

"Trainen met Léon en/of Stefana zou ik iedereen aanraden, vanaf het eerste contact meteen een goede klik, en weten je blijvend te motiveren. Voelen perfect aan waar jou grenzen liggen en wat jou ‘beweegt’.

 

Sporten in teamverband met wisselen groepsgrootte?, geen probleem. Eenmaal over de streep, blijf je komen.

Top!"

// Rocco Ladage

“Na een periode van bijna 3 jaar waarin ik niet tot weinig aan sport had gedaan ben ik met Léon gaan trainen.

Wat meteen opviel is dat hij heel erg goed in de gaten hield wat ik wel en niet aan kon met mijn toendertijd slechte conditie.

 

Ook werden er veel verschillende instrumenten en sporten aangeboden tijdens de les. Dit zorgde ervoor dat ik het sporten kon volhouden en zelfs plezier had! Leon heeft een persoonlijk schema voor mij gemaakt wat absoluut werkt. De halve marathon heb ik al gelopen, de hele volgt!

// Leontine Vreeke

Werken met Léon is een verademing. Waar je eerst zwoegend en doelloos aan de gewichten hing, staat er nu een enthousiaste en resultaatgerichte coach aan je zijde. 

We ervaren de trainingen als energiek, stimulerend en doelgericht, met persoonlijke aandacht die je in een normaal "fitnesscentrum" niet zou kunnen krijgen. 

Het feit dat we na éen maand al zo verslaafd aan het sporten zijn geraakt is volledig toe te schrijven aan Léons fitnessprogramma. We zien resultaat en dat stimuleert! 

// Pascal Heine & Robert Lissone

“Mijn doel: fit worden! Hoofd leeg en een actief lijf, als tegenhang voor mijn kantoorbestaan. En als je actie vraagt, dan krijg je dat. Ik moest dus aan de bak: meer dan ik voor mogelijk hield, genoeg om gemotiveerd te blijven. Dus ga je door. Ook al komt er bijna iedere training wel een moment waarop ik mij afvraag "waarom ook alweer"? 

 

Ongevraagd schuift de lat namelijk steeds een stuk op... Maar het is heerlijk om in de buitenlucht te sporten en na afloop ga ik ontspannen en energiek naar huis. Doel bereikt. Voor deze week dan.”

// Monique van Pul

Drukke baan weinig tijd en toch ook je sportieve doelen willen behalen. Deze mix is soms best lastig. Joey is daarvoor de ideale coach!

 

Mijn loophouding is sterk verbeterd, hij helpt mij buiten de trainingen om met tips en advies over mijn trainingschema en voeding. Ik ben ervan overtuigd dat ik ontspannen en zonder blessures mijn volgende marathon uit kan lopen! 

 

Door Joey kan ik mijn sportieve doelen behalen en tegelijkertijd mijn hoofd leeg maken na een drukke werkweek!

 

// Martijn van der Graaf