Healthy

Startup 2015

Altijd lastig om weer healthy het nieuwe jaar in te gaan! Wat ga je eten, hoe vaak moet je sporten en waar haal je de tijd vandaan  om uitgebreid boodschappen te doen?! Inderdaad, dat vinden wij nou ook en daarom helpen wij jou graag een handje met jouw ‘Healthy startup!’

 

Vier weken lang een uitgebreid en uitgeschreven menu voor jou en/of je gezin. De gezonde maaltijden die jou bewust maken waarom een gezonde levensstijl ook nog eens lekker kan zijn. Variabele ontbijtjes, makkelijke avondmaaltijden maar ook gezonde tussendoortjes, ze staan er allemaal in. We houden rekening met de boodschappenlijst en zorgen ervoor dat je geen boodschappen weg hoeft te gooien, maar netjes de later in de week in een ander recept gebruikt.

 

Hoe gaan we dit doen? Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep waarin we de weekrecepten publiceren. In deze groep leest ook een voedingsdeskundige en personal trainer mee en kun je aan hen gerichte vragen stellen. Samen met de andere ‘Healthy starters’ ga jij gezond 2015 in!

 

De weekmenu’s ontvang je steeds op vrijdag (ook per mail), zodat je de boodschappen voor een week in huis kunt halen Je hebt de mogelijkheid om de weekmenu’s aan te passen naar geslacht, gezinnen en calorie inname.  

 

Bij het plan hoort ook  een sportadvies, om jouw doel te behalen verwachten we  dat je minimaal 3x per week gaat sporten. Of dit nu tijdens personal training, bootcamp of je eigen workout gedaan wordt, maakt niet uit. Wij bieden je de begeleiding om uiteindelijk een stap dichter bij jouw doel te komen.

 

Prijzen:

  • Healthy startup & zelf sporten = € 89,-

  • Healthy startup & Bootcamp = € 109,-

  • Healthy startup & Personal training = €899,-  bestaande uit 12 personal trainingen voor 1 persoon.
    (Wil je met z’n tweeën tegelijk trainen, dan betaal je €999,-).

 

De pakketten zijn ook uit te breiden met een lichaamsmeting aan het begin en einde van de startup. Kosten afhankelijk van het afgenomen pakket.

 

Ben jij er klaar voor om in 2015 eindelijk dat doel te gaan behalen? Dan is dit je kans! Mail snel naar stefana@zero10training.nl en laat weten voor welke optie je gaat.